Geräte & Zubehör
Duck ballotine
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
-
duck whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)1
-
sea salt3 tsp
-
ground black pepper2 ½ tsp
-
dried marjoram1 ½ tbsp
-
brown onion cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter20 g
-
chicken liver without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces150 g
-
turkey mince broken into pieces200 g
-
pitted prunes15
-
breadcrumbs40 g
-
egg1
-
pouring (whipping) cream50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
704.7 mg
Protein
23.6 g
Kalorien
2509.2 kJ /
597.4 kcal
Fett
51.7 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
8.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sos Pasembur (Mamak Style)
45 Min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Light blue coloured eggs
Keine Bewertungen
Baguette
3 Std. 45 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Candied spiced pumpkin
24 Std. 30 Min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Berry curd
15 Min