Geräte & Zubehör
Lentil moussaka
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut in halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
1917 kJ /
458 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
7.3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.