Freekeh Risotto with Mushrooms
TM6

Freekeh Risotto with Mushrooms

3.6 (10 Bewertungen)

Zutaten

  • 9 oz freekeh, rinsed and drained
  • 30 oz water, to soak
  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces

Mushrooms

  • 1 ½ oz water
  • 10 oz fresh mixed mushrooms, sliced
  • 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz soy sauce, to taste

Risotto

  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 12 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz heavy whipping cream
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 3 green onions, thinly sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1301 kJ / 311 kcal
Protein
10 g
Kohlenhydrate
35 g
Fett
15 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Ballaststoff
4 g
Natrium
721 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte