Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
TM6 TM5

Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto

4.3 (57 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g button mushrooms, washed
  • 20 g olive oil
  • 300 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine (see tip)
  • 350 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
  • 600 g boiling water
  • 3 sprigs thyme, washed, leaves only
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
    oder 1 chicken stock cube (for 0.5 l) (see tip)
  • 80 g frozen peas, defrosted
  • 30 g unsalted butter, diced

Nährwerte
pro 140 g
Kalorien
1236 kJ / 295 kcal
Protein
21 g
Kohlenhydrate
24 g
Fett
12 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Ballaststoff
0.8 g
Natrium
0.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte