Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2613 kJ / 624 kcal
- Protein
- 49 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 46 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 110 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1j 10 menit
Somon cu crustă de migdale
35min
Chutney de mere
20 Min
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Keine Bewertungen
Paste cu praz și ajvar
30 Min
Spumă de ananas
Keine Bewertungen
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 Min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1hod. 15min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10 min
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 Min