Geräte & Zubehör
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
70 mg
Protein
3 g
Kalorien
1112 kJ /
266 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sicilian Prawn Salad
Keine Bewertungen
Tomato Chutney
20 Min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1 Std. 30 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 Std. 5 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Mincemeat
15 Min