Geräte & Zubehör
Mixed seafood with tomato and herb sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Tomato and herb sauce
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
fresh chives cut into thirds, plus extra chopped for garnishing15
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves70 g
-
semi sun-dried tomatoes drained50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
brown sugar2 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
butter cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
pitted Kalamata olives sliced50 g
-
pickled capers1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
Seafood
-
fresh black mussels750 g
-
clams cleaned (see Tips)500 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
pine nuts toasted30 g
-
crusty bread to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1680.7 mg
Protein
67.7 g
Kalorien
2984.5 kJ /
710.5 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
16.4 g
Kohlenhydrate
21.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick and easy meals
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Ratatouille
40 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Crab linguine
30 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Rabbit stew
1 Std.
Fish soup
40 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Garlic prawns
25 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min