Geräte & Zubehör
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 porties
Zutaten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
160.2 mg
Protein
6 g
Kalorien
271 kJ /
64.5 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min