Kompatible Versionen
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Carrot and Ginger Sauce
- 2 ½ cm ginger, fresh, in pieces
- 1 stalk lemon grass, fresh, in pieces (2.5 cm)
- 1 serrano pepper, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 225 g carrot juice
- 115 g coconut milk, canned
- 60 g white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
Atlantic deep-sea scallops, fresh, designation U10
oder 12 scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
oder 1 tbsp butter, unsalted, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs thyme, fresh, leaves only (optional)
- fleur de sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 10 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7 g
- Ballaststoff
- 1 g
- Natrium
- 801 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Caramelised red onion chutney
24h
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min
New England Clam Chowder
45min