Geräte & Zubehör
Potato and porcini mushroom soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
celery cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
onion cut into halves50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
water1200 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)400 g
-
dried marjoram1 tsp
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
509.8 mg
Protein
3.1 g
Kalorien
747.8 kJ /
178.7 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Salmon and mushroom rice
40 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Barbecued pork ribs
28 Std. 10 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Salt cod gratin
50 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min