Geräte & Zubehör
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4 g
Kalorien
737 kJ /
176 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Fruitige saladedressing
5 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Snel vruchtenijs
10 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min