![Sesam zalm met sla en erwtensoep Sesam zalm met sla en erwtensoep](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/428c77512bc1d87bf3c3eb8b06f273a2/Derivates/b20a1cc011b9cc307ae0f70046d14a374ac6f1d9.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwtjes
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
oder 50 g sla, in dunne plakjes (5 mm)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 42 g
- Fett
- 43.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13.4 g
- Ballaststoff
- 8.6 g
- Natrium
- 1362.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bolognesesaus
1小时 15 分钟
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Mallorcaanse vissoep
40 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 分钟
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 分钟
Peren in rode wijn
5h
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 分钟