Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten, in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
oder 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 10 g verse basilicumbladeren
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 150 g droge pasta, type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- verse basilicumbladeren, als afwerking
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Kohlenhydrate
- 42.6 g
- Fett
- 21.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.6 g
- Ballaststoff
- 5.7 g
- Natrium
- 998.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Cholent
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Lamscurry
1 Std.
Rucola taart
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.