Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (optional)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Protein
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 68 g
- Fett
- 28.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8 g
- Ballaststoff
- 10 g
- Natrium
- 181.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Aromatische kipcurry
1h
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Japanse kip curry
55 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min