Geräte & Zubehör
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Vegetable Tartlets
-
dried chickpeas150 g
-
red peppers cut in strips (approx. 1.5 cm)200 g
-
olive oil60 g
-
red onions cut in wedges (3-4 cm)170 g
-
water (see tip)240 - 260 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil for greasing
Mixed Salad
-
sesame seeds50 g
-
fresh root ginger grated15 g
-
orange finely grated zest of ½ and 40 g juice1
-
honey40 g
-
balsamic vinegar40 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lamb's lettuce100 g
-
rocket leaves150 g
-
red radishes sliced200 g
-
tart apples, cut in piecesGranny Smith apples cut in pieces300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
986 mg
Protein
13 g
Kalorien
2827 kJ /
676 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
13 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min