Geräte & Zubehör
Almond Vegetable Crumble
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 7 Std.
6 portions
Zutaten
Almond Butter
-
roasted almonds (see tip)300 g
-
salt1 pinch
Almond Milk
-
raw almonds soaked in water for 6 hours then drained100 g
-
water500 g
Crumble
-
wholemeal flour100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Steamed Vegetables and Assembly
-
water500 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)600 g
-
cauliflower florets (3-4 cm)500 g
-
frozen peas, defrostedfresh green peas500 g
-
vegetable oil for greasing1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
942 mg
Protein
17 g
Kalorien
1775 kJ /
424 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
13 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Vegetarian Pizza (TM5)
Keine Bewertungen
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Quinoa Broth
35 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.