Geräte & Zubehör
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
butternut squash cut in wedges that fit in feeder200 g
-
beetroot trimmed or halved if necessary to fit in feeder200 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
Couscous and Tahini Dressing
-
couscous120 g
-
water240 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
garlic clove1
-
tahini40 g
-
plain yoghurt50 g
-
cumin seeds2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained, (1 x 400 g tin)240 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
420.8 mg
Protein
8 g
Kalorien
1471.1 kJ /
351.6 kcal
Fett
20.5 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
36.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Tomato Rice Balls
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min