Geräte & Zubehör
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 6 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Zucchini Mousse
-
water17 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)18 oz
-
2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored, unsweetened, (approx. 7-8 g)unflavored gelatin powder, unsweetened (approx. 7-8 g)1 packet/envelope
-
boiling water1 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
lemon zest, grated½ tbsp
-
dried thyme½ tbsp
-
salt½ tsp
Bacon Powder
-
sliced bacon9 oz
Saffron Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
shallots cut into halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces, divided2 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
white wine3 ½ oz
-
water32 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
saffron threads2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Assembly
-
unsalted butter to grease
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1509.2 mg
Protein
15.8 g
Kalorien
3161.3 kJ /
755.3 kcal
Fett
55.2 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
30.3 g
Kohlenhydrate
45.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Daily & Creative
30 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Basil Pesto
10 Min
Hummus
10 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Whisked Egg Whites
5 Min
Confectioners Sugar
5 Min
Sweet Cucumber Pickles
Keine Bewertungen
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Black Beans
30 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min