Geräte & Zubehör
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (optional)2 tbsp
-
chopped pecans (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalorien
1234.5 kJ /
295 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
12.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Raspberry Vinaigrette
10 Min
Berry Dream (TM6/7)
10 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Medicine Ball Tea
20 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min