Geräte & Zubehör
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (optional)2 tbsp
-
chopped pecans (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalorien
1234.5 kJ /
295 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
12.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Margarita
10 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min