Kompatible Versionen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
oder 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protein
- 241.3 g
- Kohlenhydrate
- 181.7 g
- Fett
- 27.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.4 g
- Ballaststoff
- 15.9 g
- Natrium
- 3852.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gestoomde rijst
25min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Zoete of hartige pannenkoeken
Keine Bewertungen
Mexicaanse kippensoep
40min
Amandelmelk
10 menit
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min