Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
TM6 TM5 TM31

Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen

4.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Zeebaars

  • 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
  • 250 g water
  • 20 g verse gist
    oder 2 tl gedroogde gist
  • 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
  • 1 tl zout
  • 1 citroen, in plakjes
  • 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
  • 2 tl zout, naar eigen smaak

Gestoomde aardappelen en sperziebonen

  • 500 g water
  • 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
  • 200 g diepgevroren sperziebonen
  • 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper

Nährwerte
pro 1 portie
Kalorien
8361.7 kJ / 1998.5 kcal
Protein
241.3 g
Kohlenhydrate
181.7 g
Fett
27.8 g
Gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Ballaststoff
15.9 g
Natrium
3852.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte