Kompatible Versionen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Kohlenhydrate
- 11.3 g
- Fett
- 36 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.6 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hugo spritz
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Azteca taart
1h
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Keine Bewertungen
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Aspergesoep met citroen
55min