Geräte & Zubehör
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2244.6 mg
Protein
210.4 g
Kalorien
5271.8 kJ /
1260 kcal
Fett
36 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vis
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Glühwein
15 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen