Kompatible Versionen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Kohlenhydrate
- 11.3 g
- Fett
- 36 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.6 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Tempé
48u.
Tunesische Chorba
45 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Paaspastei
Brak ocen
Kip met 'mole verde' saus
Brak ocen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Eekhoorntjesbrood zout
5 dk
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1小时
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen