Kompatible Versionen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 210.4 g
- Kohlenhydrate
- 11.3 g
- Fett
- 36 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.6 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Appel en citroen krans
50 Min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1óra
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Glühwein
15 min
Koolstoofpot met kalkoen
Keine Bewertungen