Geräte & Zubehör
Soula's Spanakopita
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
25 portions
Zutaten
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
290.2 mg
Protein
8.5 g
Kalorien
965.6 kJ /
230.8 kcal
Fett
9.2 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
28.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Postcards from Greece
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Leek and Cheese Tart
1 Std. 5 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Berry chia jam
3 Std. 15 Min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Spinach and chorizo filo pies
45 Min
Mushroom tart
50 Min
Spanakopita
2 Std. 10 Min
Gnocchi
1 Std. 40 Min