Kompatible Versionen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gestoomde groenten
- 500 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 330 - 350 g verse sperziebonen, (bv. prinsessenbonen), in stukjes (3-4 cm)
- 600 g melige aardappels, in stukjes gesneden (2 cm)
- 450 g knolselder, in stukjes gesneden (2 cm)
Vis en tapenade van zwarte olijven
- 4 goudbrasem filets (elk 120 g, zie tip)
- zout, om op smaak te brengen
- gemalen zwarte peper, om op smaak te brengen
- 1 citroen, schil en sap
- 200 g zwarte olijven, ontpit
- 8 sardine fillets, in olie (optional)
- 2 knoflookteentjes
- 20 g verse peterselie, alleen blaadjes
- 40 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 10 g citroensap
- 60 g extra vergine olijfolie
Dressing
- 100 g rode uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- ¾ tl zout
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 20 g citroensap
- 15 g zonnebloemolie
Afronding
- 320 g melk
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 2 snuifjes nootmuskaat, gemalen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 42 g
- Kohlenhydrate
- 56 g
- Fett
- 43 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoff
- 10.7 g
- Natrium
- 2166 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Haver horchata
Pas d’évaluation
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Boekweit met champignons
25 Min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Papaya'péro
30min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h