Creamy Dill Potato Salad with Chicken
TM6

Creamy Dill Potato Salad with Chicken

3.8 (5 Bewertungen)

Zutaten

Peeling Potatoes and Dill Pesto

  • 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
  • 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optional)
  • 21 oz water
  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • ½ oz fresh dill
  • 2 tsp capers, rinsed
  • 2 tsp lemon juice
  • 5 oz plain Greek yogurt
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper

New Potatoes and Asparagus Salad

  • 45 oz water
  • 4 large eggs
  • 14 oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
    oder 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.)
  • 8 oz cooked chicken, diced or sliced
  • 2 oz red onions, thinly sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2566.6 kJ / 613.4 kcal
Protein
38.1 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Fett
35.4 g
Gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Ballaststoff
6.5 g
Natrium
570.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte