Geräte & Zubehör
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2 g
Kalorien
1446 kJ /
345 kcal
Fett
30 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Sesame Balls
10 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 Min
Potato Pancakes
45 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 Std.
Hunters Stew (Bigos)
1 Std. 30 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min