
Geräte & Zubehör
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
345 kcal /
1446 kJ
Protein
2 g
Fett
30 g
Kohlenhydrate
16 g
Ballaststoff
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Rezepte
International
International