Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g rijstnoedels, naar keuze (zie tips)
- 20 g gember, vers wortel
- 1000 g kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)
- 50 g witte miso (of shiro miso)
- 40 g tamari saus
- 500 g kiphaasjes, in tweeën gesneden
- 200 - 300 g savooiekoolblad, in dunne plakjes gesneden (zie Tips)
- 1 bos groenten, Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)
- 8 verse shiitakes, fijn gesneden
- 100 g enokitake champignons, verse
- geroosterd sesamzaad, om te bestrooien
- 3 lente-uien, bijgesneden en in dunne plakjes gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1769.7 kJ / 421.4 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Kohlenhydrate
- 40.2 g
- Fett
- 8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.6 g
- Ballaststoff
- 7.5 g
- Natrium
- 1823.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Azteca taart
1 Std.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Spaghetti muffins
55 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min