Geräte & Zubehör
Heirloom Tomato Gazpacho
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots cut into pieces60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chilli (see Tip)1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces140 g
-
English cucumbers cut into pieces170 g
-
heirloom tomatoes quartered680 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle60 g
-
red wine vinegar30 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
450.8 mg
Protein
3.2 g
Kalorien
807.7 kJ /
193 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Keep it Cool!
15 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Asparagus Sauté
15 Min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 Min
Lemon Sorbet
8 Std. 30 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 Min
Oven Baked Vegetable Chips
1 Std. 45 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 Std.
Aperol spritz sorbet
Keine Bewertungen