Kompatible Versionen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- boter, voor de vorm
- bloem, voor de vorm
- 300 g boter, in stukken (2 cm)
Aardappelen koken
- 700 g water
- 1200 g aardappelen, klein, stevig, ongeschild
Spelt brooddeeg
- 500 g speltbloem
- 1 ½ tl zout
- ½ blokje verse gist
- 300 g water
Citroenkouglof
- 250 g suiker
-
1
tl huisgemaakte vanillesuiker
oder ½ tl natuurlijk vanille-extract - 1 citroen, enkel de schil
- 1 snuifje zout
- 5 eieren
- 370 g bloem
- 1 zakje bakpoeder (15 g)
- 40 g melk
De dressing voor de aardappelsalade
- 100 g uien, gehalveerd
- 3 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 250 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- 35 g azijn
- 30 g zonnebloemolie
- 1 tl mosterd
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen peper
De rucola-tomaten dip
- 80 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 40 g rucola
- ¼ - ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 300 g roomkaas
Het afwerken van de aardappelsalade, kouglof en brood
- poedersuiker, als afwerking
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 6523 kJ / 1559 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 179 g
- Fett
- 76 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 39 g
- Ballaststoff
- 11.7 g
- Natrium
- 1476 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
200-300 g ui glaceren
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45 min
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Horror punch
20 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min