Kompatible Versionen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Express bladerdeeg
- 150 g boter, eerder in stukken bevroren
- 150 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 75 g koud water
Vulling
- 150 g rozijnen
- 100 g rum
- 5 appels, Golden, geschild, ontpit, in stukken
- 1 tl kaneelpoeder, en iets meer als afwerking
- 50 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Kalorien
- 1614 kJ / 385 kcal
- Protein
- 3 g
- Kohlenhydrate
- 43.5 g
- Fett
- 21.5 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Spaanse brunch
1h 15min
Taart met peer en brie
1h 10min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Champignon- en chocolademuffins
1h
Portugees crème brûlée
25min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Pruimentaart
1h 30min
Eenvoudige appeltaart
45min
Vegan kruimeldeeg
Keine Bewertungen
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min