Geräte & Zubehör
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fresh basil leaves10
-
unsalted butter diced, cold, plus extra for greasing155 g
-
fine sea salt to taste1 ¾ - 2 tsp
-
water cold70 g
-
onions halved vertically or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)240 g
-
olive oil30 g
-
light brown sugar1 tsp
-
ground black pepper to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
garlic cloves2
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ricotta cheese200 g
-
double cream200 g
-
medium eggs2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
693 mg
Protein
13 g
Kalorien
2170 kJ /
519 kcal
Fett
37 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
21 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 Std. 45 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min