Geräte & Zubehör
Root Vegetable Röstis (TM5)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Röstis
-
olive oil for greasing
-
beetroot peeled, halved if necessary to fit in feeder130 g
-
parsnips peeled130 g
-
sweet potato peeled, trimmed if necessary to fit in feeder130 g
-
garlic cloves2
-
medium eggs2
-
plain flour70 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Crème Fraîche Topping
-
fresh dill cut in pieces5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1311 mg
Protein
8 g
Kalorien
1156 kJ /
276 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Radish Carpaccio with Cod
Keine Bewertungen
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Vegan Rainbow Salad
25 Min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 Std.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 Std. 35 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min