Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gehaktballetjes
- 1 teentje knoflook
- 250 g gehakt vlees (mix van varkens- en rundvlees)
- 1 ei
- 35 g paneermeel
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
Uiensoep en afwerking
- 180 g rode uien, gehalveerd
- 40 g olie
- 50 g tomatenpuree
- 1000 g water
-
2
volle tl vleesbouillonpasta
oder 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l) - 1 snuifje gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 25 g rode porto
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 16 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoff
- 1.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min