Geräte & Zubehör
Thai Cucumber Salad (TM5)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (optional) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
690.5 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
791.9 kJ /
189.3 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 Min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
Curry Powder Mix
15 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Carrot and Coconut Salad
5 Min