Geräte & Zubehör
Meat-free mushroom lasagne
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh oregano leaves only5 sprigs
-
dried porcini mushrooms40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)1000 g
-
leek white part only and cut into pieces½
-
garlic cloves6
-
carrot cut into pieces1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
white wine200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh ricotta cheese drained250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
dried lasagne sheets250 g
-
Provolone cheese sliced100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
354 mg
Protein
20.3 g
Kalorien
1797.3 kJ /
429.6 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
40.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tray bakes in cast iron
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Filo spinach slice
55 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Mini Mushroom Galettes
1 Std. 45 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min