Geräte & Zubehör
Engelse brunch
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
810.1 mg
Protein
22.8 g
Kalorien
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Fett
30.4 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
22.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Internationaal Brunchen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Pizzadeeg
1 Std.
Basis karamel
25 Min
Zwart-Wit Muffins
1 Std.
Sushi donuts
50 Min
Chocolade Moelleux
15 Min