Geräte & Zubehör
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
641.2 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
562.9 kJ /
134.6 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
9.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Vegetable Massaman curry
45 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Palak paneer
45 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Agedashi tofu
30 Min
Miso Soup
40 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min