Geräte & Zubehör
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1193.4 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Fett
57 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
21 g
Kohlenhydrate
38.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Mushroom Risotto
30 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Asparagus Risotto
45 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Espresso Martini
5 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min