Geräte & Zubehör
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
10 pieces
Zutaten
Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgette (approx. 1), cut in pieces310 g
-
1 shallotspring onion white part only1
-
unsalted butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
eggs2
-
corn kernels, fresh130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
10 g
Kalorien
1149 kJ /
273 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
1.7 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Cooking
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Carrot and Peanut Bake
55min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min