Geräte & Zubehör
Burgers met zeeduivel en zalm
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
5 porties
Zutaten
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 5 porties
Natrium
6587.7 mg
Protein
152 g
Kalorien
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Fett
84.2 g
Ballaststoff
25.4 g
Gesättigte Fettsäuren
17.9 g
Kohlenhydrate
392.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Rudolphs Mocktail
30 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Noten bolognese
35 Min