Geräte & Zubehör
Persian honeycomb bark
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
335 g
Zutaten
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 335 g
Natrium
2246.3 mg
Protein
16.7 g
Kalorien
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Fett
40.3 g
Ballaststoff
9.2 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
286.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday
68 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Lemon curd
20 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Black garlic and onion jam
55 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Spiced Polish Christmas cake
99 Std. 30 Min
Hedgehog honeycomb slice
2 Std. 35 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min