Kompatible Versionen
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
oder 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Kohlenhydrate
- 181.3 g
- Fett
- 23.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.6 g
- Ballaststoff
- 9 g
- Natrium
- 2521.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Basmati Pilavı
1 godz.
Çikolatalı Devil's Kek
5 godz.
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Keine Bewertungen
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1h 15 min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Keine Bewertungen
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Keine Bewertungen
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Keine Bewertungen
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 min