Geräte & Zubehör
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
23 g
Kalorien
1193 kJ /
285 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Mousse van ham
10 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min