Geräte & Zubehör
Harissa yoghurt dressing
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
265 g
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 265 g
Natrium
1033.2 mg
Protein
18.5 g
Kalorien
747.5 kJ /
178.7 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
26.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dressings
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Pad Thai
1 Std.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Chunky guacamole
10 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min