Geräte & Zubehör
Egg and bacon breakfast baguettes
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
Whipped feta
-
Danish feta200 g
-
cream cheese50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Omelette
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh mushrooms thinly sliced100 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture removed100 g
-
eggs6
-
fresh chives finely chopped5 g
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
butter softened, to taste (optional)2 - 3 tbsp
-
baguette cut into 4 portions, then sliced in half lengthways1
-
bacon slices8
-
fresh baby spinach leaves
-
tomato8 slices
-
caramelised onion to serve (see Tip)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1235.1 mg
Protein
24.5 g
Kalorien
2567.5 kJ /
613.7 kcal
Fett
43.5 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
19.3 g
Kohlenhydrate
31.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Seafood Tofu
Keine Bewertungen
Chicken with almonds
45 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Fruity dream
10 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min