Geräte & Zubehör
Kale mash
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
529.4 mg
Protein
8.6 g
Kalorien
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoff
6.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
49.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Walnut and spinach pesto
5 Min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 Min
Browned lamb mince
20 Min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Chunky guacamole
10 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Mushroom risotto
30 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min