Geräte & Zubehör
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
8 portions
Zutaten
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1.2 kg), skin on1
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
sea salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1466.2 mg
Protein
39 g
Kalorien
1979.3 kJ /
473.1 kcal
Fett
33.6 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chopped Asian Salad
20 Min
Turmeric Green Tea
20 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Embotido
Keine Bewertungen
Chicken Afritada
30 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min