Kompatible Versionen
Zucchini bites with charred tomato dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 8 portions
- Kalorien
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Kohlenhydrate
- 20.7 g
- Fett
- 188.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 70.8 g
- Ballaststoff
- 15.7 g
- Natrium
- 1942.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Carrot, feta and mint salad
40 min
Orange curry dressing
10min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Pineapple parcels
1h
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Quark and herb spread
5min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h