Kompatible Versionen
Zucchini bites with charred tomato dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 8 portions
- Kalorien
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Kohlenhydrate
- 20.7 g
- Fett
- 188.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 70.8 g
- Ballaststoff
- 15.7 g
- Natrium
- 1942.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Lime glaze
40min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Oysters Rockefeller
25 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Mushroom stroganoff
20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Carrot, feta and mint salad
40min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min