Geräte & Zubehör
Panforte
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
-
butter for greasing
-
cocoa powder plus extra for dusting40 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
dried figs160 g
-
hazelnuts roasted and skins removed150 g
-
blanched almonds120 g
-
plain flour110 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground black pepper (optional)½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
light brown sugar200 g
-
honey210 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
32.5 mg
Protein
7 g
Kalorien
1638 kJ /
390 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Black forest cake
5 Std.
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Spinach and feta muffins
40 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Speculaas
1 Std.
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min