Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
- 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
- 1000 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1053 kJ / 251 kcal
- Protein
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 5.2 g
- Fett
- 13 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoff
- 1.8 g
- Natrium
- 1164.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Almond thins
25min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Walnut and blue cheese shortbread
1小时 20 分钟
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Smoked trout pâté
3h 15min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Chicken liver pâté
2h 20min