Pork and chicken terrine
TM6 TM5 TM31

Pork and chicken terrine

4.5 (21 Bewertungen)

Zutaten

  • 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
  • 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
  • 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g white wine
  • 50 g fresh baby spinach leaves
  • 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
  • 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
  • 1 egg
  • ½ tsp sea salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
  • 1000 g water

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1053 kJ / 251 kcal
Protein
27 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Fett
13 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Ballaststoff
1.8 g
Natrium
1164.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte