Yoghurt cheese

Yoghurt cheese

3.5 2 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
21 pieces

Zutaten

Yoghurt cheese
  • natural yoghurt (see Tips)
    1000 g
  • water
    200 g
  • sea salt plus an extra ½ tsp
    1 tbsp
Cheese coatings
  • walnuts
    50 g
  • sea salt to season
  • extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • pure maple syrup
    20 g
  • fresh chives thinly sliced
    20 g
  • red pepper flakes or dried chilli flakes
    3 tbsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 336.3 mg
Protein 2.1 g
Kalorien 210.7 kJ / 50.4 kcal
Fett 3.4 g
Ballaststoff 0.3 g
Gesättigte Fettsäuren 1.2 g
Kohlenhydrate 3.5 g

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